Tipograf Service - Service utilaje tipografice, revanzari, reparatii si consultanta.

Search
Go to content

Main menu

 

Reparatii
Compania noastra este specializata in reparatia utilajelor offset, insa avem experienta si echipamentele necesare pentru a repara si alte tipuri de utilaje.  Contactati-ne  pentru a afla daca oferim suport pentru toate utilajele dvs!


Vindeti-va utilajul
Daca aveti un utilaj pe care doriti sa il vindeti, de ce sa nu-l vindeti prin noi? Nu numai ca avem experienta in revanzarea de utilaje, dar puteam sa il si imbunatatim inainte de vanzare! Asta va garanteaza automat un pret de vanzare mai ridicat, in timp ce cumparatorul va primi o masina mai buna!  Trimiteti-ne oferta dvs. acum!


Parteneri
Suntem specializati in

Cumparati acum
Sunteti satul de a cauta pe internet ofertele potrivite companiei dvs.? Prin partenerii nostri va putem oferi cele mai bune oferte de pe piata! Accesati lista cu echipamentele disponibile aici. Daca nu gasiti utilajul pe care ati dori sa-l cumparati, contactati-ne  aici.


Calitate
Compania noastra are o vasta experienta in repararea si vanzarea echipamentelor offset. In incercarea de a oferi servicii de calitate, va oferim suport si dupa cumparare/reparatie.Printing equipment mending reselling maintenance repairs overhaul and consulting Service utilaje tipografice Revanzari utilaje tipografice Utilaje tipografice second hand Utilaje tipografice de vanzare Printing equipment mending reselling maintenance repairs overhaul and consulting Service utilaje tipografice Revanzari utilaje tipografice Utilaje tipografice second hand Utilaje tipografice de vanzare

Back to content | Back to main menu